Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Anatomy of a Tragedy (1)

Lucrarea a făcut parte din expoziția “Anatomy of a Tragedy”.

“Anatomy of a Tragedy” reprezintă un proiect work-in-progress realizat în 2022 pornind de la schimbările sociale majore survenite la nivel global şi regional în ultimii doi ani (pandemia Covid 19 sau războiul din Ucraina).

“Anatomy of a Tragedy”reprezintă un demers intim realizat într-un spaţiu privat pornind de la conceptul de tragedie, dezastru, eveniment catastrofal.

Filozoful grec Aristotel dezvăluie în Poetica faptul că tragedia are ca o consecinţă catharsis-ul (purificarea) de milă și frică a publicului datorită sentimentelor și suferințelor personajelor din opera dramatică. Nu toate operele care sunt subsumate categoriei tragice au ca rezultat acest tip de final cathartic, chiar unele dintre ele au deznodământ neutru sau care tinde spre fericit. În final, ce anume constituie o „tragedie” devine o întrebare pertinentă.

1,200.00

În stoc

Detalii lucrare

Lucrare originală creată în: 2022
Subiect/Tematică: Corp, Oameni, Politică, Portret, Social
Categorie: Grafică
Stil: Figurativ
Mediu: Cărbune
Material/Suport: Pânză
Lucrare înrămată: Nu
Dimensiuni: 70 × 60 cm
Greutate: 1-3 kg

Livrare & Retur

Timp de livrare: aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru livrări naționale, și aproximativ 10-14 zile lucrătoare pentru livrări internaționale, după confirmarea plății.
Retur: 14 zile conform Politicii de retur.
Cost livrare: nu este inclus în preț.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.