Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Chroma #2

Lucrarea „Chroma #2” face parte din instalația de artă „Chroma”, un proiect interdisciplinar, care are la bază studiul științific al pigmenților naturali, consacrați în tradiția picturii și a artelor textile; a materialelor organice (piele, pergament, textile organice), cât și a coloranților de sinteză și a materialelor artificiale și sintetice.
Într-o perspectivă simbolică, intenția care ghidează discursul artistic este reprezentată de oferirea unei viziunii alternative asupra culorii – construirea unei topografii a pigmenților, prin aducerea în planul vizibilului a aspectului microscopic și a configurațiilor specifice pigmenților, redând astfel materialitatea unui concept imaterial, a unei senzații, respectiv „forma culorii”.
Lucrarea de față reprezintă o ipostaziere supradimensionată a sistemelor de cristalizare proprii mineralelor Lapis Lazuli și Azurit, responsabile de obținerea celor mai emblematice nuanțe de albastru din istoria picturii.

Tehnică mixtă: tempera pe pergament și piele; acrilic pe pergament și piele; vopsirea materialui textil; apretare; manipularea materialului textil, a pergamentului și a pielii.

1,500.00

În stoc

Detalii lucrare

Lucrare originală creată în: 2022
Categorie: Arte decorative & Design
Stil: Conceptual
Mediu: Tehnică mixtă
Lucrare înrămată: Nu
Dimensiuni: 60 × 30 × 70 cm
Greutate: 1-3 kg

Livrare & Retur

Timp de livrare: aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru livrări naționale, și aproximativ 10-14 zile lucrătoare pentru livrări internaționale, după confirmarea plății.
Retur: 14 zile conform Politicii de retur.
Cost livrare: nu este inclus în preț.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.