Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Cum cumpăr?
  -  Cum cumpăr?

CUM CUMPĂR?

Deschideți un cont pe platforma Arta Prezentului

Pentru a putea achiziționa bunuri și servicii prin platforma Arta Prezentului trebuie să vă creați un cont pe website-ul https://artaprezentului.ro/
Dacă aveți deja un cont creat vă autentificați cu email-ul și parola utilizate în etapa de înregistrare.

   • Explorați Arta Prezentului!
    Puteți explora Arta Prezentului pornind de la:
    Școlile de artă din cele mai importante centre artistice din țară (București, Cluj, Iași și Timișoara);
   • Categoriile de artiști: artiști Fresh, artiști Emergenți, artiști Mid-Career și artiști Consacrați (categoriile de artiști se referă la etapa în care se află cariera unui artist);
   • Categoriile de interes: Pictură, Grafică, Sculptură, Fotografie, Arte Decorative & Design, New-Media.

Personalizați-vă căutarea!

Aveți opțiunea să vă personalizați căutarea în funcție de categoriile de interes, de tehnică, tematică, stil, suport, preț sau școli de artă intrând direct pe MAGAZIN.

Descoperiți recomandările consultantului în artă!/ Alegeți să vă consultați cu un Art Advisor!

Puteți apela la recomandările unui specialist completând formularul pentru consultanță în artă disponibil aici.
Veți primi propuneri personalizate în funcție de informațiile completate. Serviciul de consultanță în artă este gratuit.

Plasați comanda

După ce ați adăugat produsele în coșul de cumpărături puteți plasa comanda. Înainte de plasarea comenzii aveți posibilitatea să vă reevaluați alegerile dacă este necesar.

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout și ați trimis comanda.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la Arta Prezentului până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul Arta Prezentului.

Confirmarea comenzii

Comanda plasată este confirmată pe email și/sau telefonic. În funcție de metoda de plată selectată (card bancar sau transfer bancar) veți primi pe email detalii cu privire la efectuarea plății.

Arta Prezentului își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz a comenzii.

Achiziția se consideră încheiată odată cu confirmarea prin email sau telefon de către Arta Prezentului că produsul a fost livrat.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
 • No products in the cart.