Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Cum încep o colecție de artă?
  -  Cum încep o colecție de artă?

Cum încep o colecție de artă?

Viziune
Indiferent de gust, buget sau experiență, arta ne poate oferi ceva valoros, unic și vital. Ghidați de pasiune și specialiști în domeniu, considerăm că formarea sau extinderea unei colecții poate fi un demers plin de sens, satisfacții și accesibil.

Când îți dorești să începi o colecție de artă, de unde pornești?
Începerea unei colecții de artă poate fi descurajantă. Piața de artă, ca orice piață, este complexă – prețurile fluctuează, apar o serie de noi teorii și tendințe.
Dar, ARTA înseamnă mai mult decât tendințele pieței. Descoperirea artei înseamnă curiozitate, îndrăzneală și poate fi chiar un mod de a ne descoperi pe noi. Deci de unde să începem? Începem cu arta care ne transmite ceva.

Ce tip de artă îți place?
Ceea ce ne atrage la o operă de artă diferă de la o lucrare la alta. Uneori, frumusețea și eleganța formelor, forța sau îndrăzneala lucrării sunt cele care ne atrag; uneori este mesajul, povestea pe care o spune sau contextul în care a fost creată.

Platforma Arta Prezentului vă oferă mai multe perspective din care să explorați arta contemporană, pornind de la categoriile de interes: pictură, grafică, sculptură, fotografie, arte decorative & design, new-media, de la categoriile de artiști (artiști Fresh, artiști Emergenți, artiști Mid-Career și artiști Consacrați) sau de la tehnică, stil, tematică, material/suport sau preț.

Începe-ți propria colecție de artă astăzi!
Puteți alege să vă consultați cu un Art Advisor sau pur și simplu lăsați-vă intuiția să vă ghideze prin întreaga noastră colecție.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.