Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Metoda de plată
  -  Metoda de plată

METODA DE PLATĂ

Preţul de vânzare se afișează pe site în EUR, ce se va folosi drept monedă de calcul a preţului de vânzare.

Plățile se fac în RON, la cursul BNR din ziua plății, indiferent de metoda de plată sau valuta afișată.

Bunurile nu vor fi livrate și serviciile nu vor fi considerate achiziționate până la momentul confirmării încasării plății de către Arta Prezentului.

În cazul artei plastice, potrivit Legii nr. 35/1994, se adaugă separat valoarea timbrului artelor plastice prin aplicarea procentului de 0,5% la prețul de vânzare afișat pe website.
Timbrul artelor plastice se percepe pentru operele de artă din domeniile picturii, sculpturii, graficii, artei decorative și artei aplicate. De asemenea, în toate jurisdicțiile, în cazul artei decorative și a bijuteriilor ce conțin pietre prețioase sau semiprețioase, se adaugă taxa de certificare gemologică de 0,5% .

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul http://artaprezentului.ro se poate face prin:

      • Card bancar pe website

Serviciul este oferit de procesatorul de plăți online Netopia-Payments.com, lider pe piața locală, cu experiență de peste 19 ani în plățile electronice. 

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție.

La finalizarea comenzii veți fi redirecționat către platforma securizată Netopia-Payments.com, unde va trebui să introduceți următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului).

Sunt acceptate cardurile bancare emise oriunde în lume sub sigla Visa și MasterCard

      • Transfer bancar

Puteți opta pentru plata prin transfer bancar. La finalizarea comenzii veți primi datele bancare pentru a putea face plata. Comanda va fi livrată doar după vizualizarea tranzacției în contul nostru. Produsul va fi rezervat timp de 1 zi lucrătoare pentru plățile naționale sau 3 zile lucrătoare pentru plățile internaționale pentru a facilita procesarea plății, după care comanda va fi anulată.

      • Voucher, carduri cadou sau coduri de reducere

Prețul produselor și serviciilor achiziționate se poate acoperi integral sau parțial și prin voucher, carduri cadou, ori parțial prin coduri de reduceri.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.