Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Povestea Arta Prezentului
  -  Povestea Arta Prezentului

Angela Izvercian, fondator Arta Prezentului

Povestea Arta Prezentului

Experiența trăită în momentul în care am pătruns în lumea artei, interacțiunile și discuțiile pe care le-am avut cu mulți iubitori de artă și colecționari de-a lungul timpului, dar și perioada în care am studiat istoria și teoria artei în cadrul UNArte București, toate au contribuit la modelarea proiectului și au influențat modul și scopul în care platforma Arta Prezentului a fost construită.

Am început să activez în sfera artelor vizuale în vara lui 2016, când am preluat funcția de Sales Manager în cadrul unei cunoscute galerii de artă contemporană din București. La scurt timp am început colaborarea cu o importantă Casă de licitații în calitate de Sales Relationship Manager & Art Advisor.

În 2022 din dorința de a avea o contribuție semnificativă în consolidarea scenei de artă și de a arăta că în România există o comunitate artistică puternică și extrem de activă, am luat decizia să dezvolt, pe baza experienței acumulate, o serie de proiecte și programe care să susțină și să promoveze artiștii și specialiștii în domeniul artelor vizuale.

Am lansat platforma “Empower Artists” (EmpowerArtists.org), o publicație online despre arta contemporană din România care promovează comunitatea artistică printr-o serie de interviuri cu artiști, curatori, galeriști și colecționari și dezvăluie efervescența scenei de artă românești prin publicarea celor mai relevante manifestări artistice din sfera artelor vizuale.

Arta Prezentului s-a născut din pasiune pentru artă și dorința de a crea un cadru comun care să unească creațiile artiștilor români în viață din generații diferite, cu background-uri și practici artistice diverse, surprinzând bogăția practicilor artistice contemporane.

Arta Prezentului, un proiect ambițios, îndrăzneț și unic, este singura platformă online din România care oferă artiștilor un instrument necesar și util pentru promovarea și vânzarea artei lor, iar publicului larg (de la iubitori de artă la colecționari) acces la creațiile artiștilor contemporani cu ei și un cadru sigur pentru a cumpăra lucrări de artă autentice direct din atelierele artiștilor.

 

 

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.