Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Politică retur
  -  Politică retur

POLITICĂ RETUR

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice. Costul de transport pentru retur este suportat de cumpărtor.

Dacă doriți să returnați un bun achiziționat trebuie să trimiteți un email pe adresa office@artaprezentului.ro prin care solicitați returul.

Solicitarea trebuie să conțină adresa de ridicare a coletului și formularul de retur completat. Formularul de retur trebuie să însoțească bunul returnat.

Produsele achiziționate trebuie returnate în ambalajul original și cu etichetele originale (unde este cazul) și toate documentele cu care a fost livrat produsul (cerificatul de autenticitate în original, factura de vânzare).

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care au fost folosite, purtate sau deteriorate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile și/ sau cadourile cu care a fost livrat.

Produsele personalizate (o lucrare realizată pe comandă) nu pot fi returnate.

Arta Prezentului va trimite curierul pentru ridicarea coletului.

Asigurați-vă că ambalați produsul corespunzător (în aceeași manieră în care v-a fost livrat). Dacă aveți dificultăți în ambalarea produsului solicitați asistență din partea echipei Arta Prezentului. Dacă lucrarea a fost deteriorată în timpul transportului pentru retur din cauza ambalării necorespunzătoare, cumpărătorul suportă cheltuielile.

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, contravaloarea bunurilor va fi rambursată cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului.

Pentru bunurile returnate nu se restituie cumpărătorului costul livrării.

Sumele vor fi rambursate folosind aceeași metodă de plată ca la achiziția inițială, dacă nu a fost specificat altfel.

Începând cu cel de-al doilea produs returnat, suma plătită se rambursează sub formă de voucher pe care cumpăratorul îl poate utiliza pentru achiziția unui alt produs de pe platforma Arta Prezentului.

Voucherul nu este transmisibil și nu se cumulează cu alte tipuri de vouchere și carduri cadou, iar perioada de valabilitate a voucherului este de 12 luni.

Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă (comandă ce poate conține mai multe produse) din acest motiv dacă noul produs achiziționat are o valoare mai mică decât valoarea voucherului, suma rămasă nu se mai poate refolosi pentru o altă comandă. În cazul acesta trebuie să alegeți un produs care are cel puțin aceeași valoare cu produsul returnat. Dacă suma de plată este mai mare se va plăti diferența.

Pe scurt, produsele cumpărate se pot returna urmând pașii de mai jos:

1. Completați formularul de retur cu toate informațiile solicitate, asigurându-vă că produsul respectă condițiile de retur de mai sus.

2. Trimiteți email la office@artaprezentului.ro prin care solicitați returul. Atașați formularul de retur și specificați adresa de ridicare a coletului.

3. După aprobarea cererii pregătiți produsul pentru transport. Arta Prezentului va trimite curierul să ridice produsul pe care doriți să îl returnați.

Procesatorul de plăți online nu va avea nicio obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la office@artaprezentului.ro

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.