Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Modalități de livrare
  -  Modalități de livrare

MODALITĂȚI DE LIVRARE

 

Lucrarea va fi livrată direct din atelierul artistului la dumneavoastră acasă!

Dacă doriți să aflați mai multe detalii legate de livrarea produsului achiziționat trimiteți un email la office@artaprezentului.ro indicând totodată lucrarea dorită.

Sunt disponibile trei modalități de livrare a produselor achiziționate prin platforma Arta Prezentului:

Livrare într-o cutie de carton
Produsul va fi livrat într-o cutie de carton foarte bine securizată, împachetată în folie cu bule și polistiren. Artiștii cu care colaborăm sunt ghidați în procesul de ambalare al lucrărilor astfel încât produsele să fie livrate conform standardelor noastre.

Livrare într-o cutie de lemn
Produsul va fi livrat într-o cutie de lemn special creată pentru transportul operelor de artă fragile și/sau de mari dimensiuni. Produsul, împachetat în folie cu bule și polistiren, va fi poziționt în cutie conform regulilor noastre stricte de ambalare, astfel încât să rămână într-o poziție fixă pe toată durata transportului.

Livrare într-un tub
Produsul va fi livrat rulat într-un tub rezistent la uzură. Această modalitate de livrare este foarte sigură pentru lucrările supradimensionate, iar costul de livrare este mai mic. De îndată ce primiți produsul, vă recomandăm, în special pentru lucrările pe hârtie, să apelați la un magazin de înrămare pentru o derulare atentă și profesională a lucrării de artă sau pentru fixarea pânzei pe un șasiu de lemn.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.