Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Inregistrare Artist
  -  Inregistrare Artist

Pasul 1 din 7

Bine ai venit pe platforma
ARTA PREZENTULUI!

Parcurge Ghidul artistului disponibil aici înainte de a începe configurarea profilului de artist.
Platforma Arta Prezentului este dedicată artiștilor vizuali din România care au absolvit o facultate de profil. Să începem!

Daca ai absolvit o facultate de profil într-un alt oraș decât cele menționate și dorești să te înscrii pe platforma Arta Prezentului te rugăm să ne trimiți un mail pe adresa portofoliu@artaprezentului.ro conținând artist statement-ul, facultatea absolvită, portofoliul de artist.

Selectează facultatea absolvită:

Este numele afișat pe pagina publică de artist/ numele cu care vei interactiona cu colectionarii.

Orașul în care trăiești și activezi ca artist

Artist statement-ul se referă la o scurtă descriere a ta și a tipului de artă pe care îl practici. Spre exemplu, poți să povestești despre momentul în care ți-ai dat seama că vrei să fii artist/ă sau poți să vorbești despre ce reprezintă arta pentru tine, despre relația ta cu arta sau despre specificitatea creației tale. La fel de bine poți alege să argumentezi opțiunea pentru o anumită tematică sau tehnică artistică.

Te rugam să menționezi pe scurt cele mai reprezentative momente ale parcusului tău artistic (incluzând anul nașterii, studii, profesor îndrumător, burse, rezidențe, colaborări, proiecte, concursuri sau activități la care ai participat)

Te rugăm se enumeri cele mai reprezentative expoziții personale, expoziții de grup sau târguri/festivaluri de artă la care ai participat.
Acestea se trec unele sub altele începând cu cele mai recente astfel: “Titlu expoziție”, denumire galerie/spațiu de expunere, oraș, an)

Într-o propoziție surprinde esența artei tale, menționează temele sau mediile artistice explorate. Aceasta descriere va aparea într-o etapă anterioară accesării profilului de artist de către colecționari și te va ajuta să te diferențiezi și să le stimulezi curiozitatea.
(Exemplu: “Prin artă rescriu o poveste personală” sau “Tema pe care îmi place să o abordez este viața, cu toate provocările ei” sau “Abordez teme care țin de actualitate” etc)

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.