Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Truth or Dare

Lucrarea a făcut parte din expoziția “Colour Splinters”, a doua personală a artistei organizată la Lugano, Elveția. Artista continuă procesul de explorare a fluidității materialelor și a culorilor, trecând de la rășină, materialul care a contribuit la conturarea identității sale artistice, la plexiglass.
Pentru Marina este esențial jocul cu suprafețele, cu volumetria și proporțiile. Lucrează cu materiale inedite cum ar fi rășina, plexiglas, lucrările sale situându-se de cele mai multe ori la granița dintre pictură și obiect. Pentru o mare parte din lucrări stabilește inițial compoziția și paleta cromatică, dar pe măsură ce lucreză permite și hazardului să intervină. Procesul de creație implică mai multe faze. După crearea lucrării, urmează o fază de „distrugere”, prin tăierea suprafeței pictate. Ulterior, folosind tehnica asamblajului și stratificarea tridimensională, artista crează o nouă lucrare, în contrast cu impulsul inițial.

350.00

În stoc

Detalii lucrare

Lucrare originală creată în: 2020
Subiect/Tematică: Abstract
Categorie: Pictură
Stil: Abstract
Mediu: Acrilic
Material/Suport: Plexiglas
Lucrare înrămată: Nu
Dimensiuni: 33 × 0.3 × 25 cm
Greutate: 1-3 kg

Livrare & Retur

Timp de livrare: aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru livrări naționale, și aproximativ 10-14 zile lucrătoare pentru livrări internaționale, după confirmarea plății.
Retur: 14 zile conform Politicii de retur.
Cost livrare: nu este inclus în preț.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.