Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us
AUTENTIFICARE |ÎNREGISTRARE

Search

Fake Landscape 08

Lucrarea face parte din seria “Fake Landscape” care abordează peisajul, o tema clasică în istoria artei, printr-un discurs plastic actual și personal.

După ce a fotografiat diferite clădiri istorice din București, multe dintre ele aflându-se în diferite stadii de degradare, artista a selectat detalii arhitecturale pe care le-a integrat picturilor folosind diferite suprafețe cromatice.
În memoria vizuală nu pot rămâne imaginile întregi, cu toate detaliile existente, ci doar fragmente, un puzzle de imagini în mișcare. Acest proces este surprins pe suprafața fiecărei pânze pictate de Cristina. Privitorul observă fragmente din clădiri care se dezintegrează, se dizolvă, se rup sau se prăbușesc. Unele construcții arhitecturale se văd ca prin ceață sau se conturează doar când închidem ochii și încercăm să ni le imaginăm cu ochii minții.

1,400.00

În stoc

Detalii lucrare

Lucrare originală creată în: 2022
Subiect/Tematică: Arhitectură, Oraşe, Peisaj
Categorie: Pictură
Stil: Abstract
Mediu: Acrilic
Material/Suport: Pânză
Lucrare înrămată: Nu
Dimensiuni: 100 × 3 × 140 cm
Greutate: 5-10 kg

Livrare & Retur

Timp de livrare: aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru livrări naționale, și aproximativ 10-14 zile lucrătoare pentru livrări internaționale, după confirmarea plății.
Retur: 14 zile conform Politicii de retur.
Cost livrare: nu este inclus în preț.

Conectează-te cu Arta Prezentului!

Abonează-te la newsletter!

0
Coșul de cumpărături
  • No products in the cart.